Opis produktu:
Sos do czerwonej fasoli, przepis na 200g mięsa mielonego i 1
puszkę 425ml fasoli, mięso przesmażyć na patelni na małej ilości oleju, dolać
250ml wody, zawartość torebki dodać i wymieszać, fasolę odsączyć, wyłożyć na
patelnię mieszając, gotować na małym ogniu przez 5 min mieszając, podawać z
bagietkami lub ryżem, skład: sproszkowane pomidory, przyprawy (papryka, pieprz,
cebula, czosnek, kminek, imbir, chili), sól jodowana, mąka ryżowa,
Maltodekstryna, papryka, cukier, skwarki słoniny (słonina), białko roślinne,
biologicznie trawione (białko pszenicy, sól), zioła (oregano, cząber, szałwia,
tymianek, wawrzyn), sproszkowane pieczone cebule, aromat, wyciąg z drożdży, olej
roślinny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, (może zawierać jaja, soję,
mleko, seler, gorczycę).